Nieuws

15 mandala tattoos voor vrouwen

Mandala tattoos zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Veel vrouwen kiezen voor een mandala omdat deze tattoos de vrouwelijke vormen benadrukken. Een goed geplaatste mandala tattoo is een sieraad voor het lichaam en is tijdloos van karakter.

Lees verder

Covid-19 maatregelen

Update: de lockdown is opnieuw verlengd. Er worden momenteel geen nieuwe afspraken ingepland.

 

Met het oog op Covid-19 wordt er een andere werkwijze gehanteerd. Vanzelfsprekend worden de RIVM richtlijnen nageleefd.

 

Lees verder
Dotwork tattoo Paradox

Dotwork tattoo: tot in de puntjes uitgelegd

Dotwork is een techniek waarbij een tattoo gedeeltelijk of in zijn geheel wordt opgebouwd uit puntjes. Bij mandala tattoos wordt veel gebruik gemaakt van dotwork maar ook bij andere onderwerpen kan het een erg mooi effect geven. In de meeste gevallen wordt een dotwork tatoeage aangebracht met zwarte inkt.

Lees verder

Tattoo sleeve laten zetten? Gebruik deze tips

Je loopt door de stad, en in je ooghoek zie je iemand met een arm vol tattoos. Geen losse plaatjes maar één geheel. Omdat je al jaren denkt aan een tattoo sleeve probeer je met kleine stapjes wat dichterbij te komen om het kunstwerk beter te bekijken.

Lees verder

Scene 360 interview

Waardering krijgen voor je werk is altijd fijn. Ik weet nog dat ik als beginnende tatoeëerder in magazines interviews las en dacht: dat wil ik ook! Maar zo werkt het niet. Je moet meters maken. Je maakt kunst omdat je het leuk vind, en iets dat je leuk vind daar wordt je vanzelf goed in – als je het vaak genoeg doet.

 

Lees verder

Blackwork: perfect voor cover-ups

Blackwork: tattoos gezet met zwarte inkt. Veel zwarte inkt. Zwart heeft een bepaalde aantrekkingskracht die met gekleurde tattoos niet te evenaren valt. En bij blackwork kun je er niet omheen. Grote vlakken zwart afgewisseld met lichte elementen om contrast te creëren.

Lees verder