Skip to main content

Veelgestelde vragen

Hier zie je de meest gestelde vragen op een rijtje. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

De studio

Wat zijn jullie openingstijden?

Om iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdient, is er gekozen voor een privé studio. Langskomen kan alleen op afspraak. Dit betekent geen rinkelende telefoons of ongewenst bezoek tijdens het zetten van je tattoo.

Hoe maak ik een afspraak?

Afspraken kunnen worden gemaakt door middel van het contactformulier. Als je deze volledig invult is alle benodigde info aanwezig om je aanvraag te kunnen beantwoorden.

Vanaf welke leeftijd tatoeëren jullie?

De minimale leeftijd is 18 jaar. Hierop wordt geen uitzonderingen gemaakt.

Zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Vanwege het exclusieve karakter van het werk is er bewust voor gekozen om alle communicatie via de mail te doen. Zo krijgt iedereen de aandacht die hij/zij verdient zonder gestoord te worden tijdens het tatoeëren.

Kan ik iemand meenemen tijdens mijn afspraak?

Het is bij ons niet mogelijk om iemand mee te nemen naar de studio. Het hele proces verloopt tussen de cliënt en artiest, zonder aanhang of andere afleiding. Hierdoor is het ook niet mogelijk om samen een tattoo te laten zetten.

Rekenen jullie een aanbetaling?

Bij het maken van een afspraak rekenen we een aanbetaling. Deze aanbetaling dient ter verzekering van de tijd die voor je gereserveerd wordt. De aanbetaling wordt vervolgens in mindering gebracht op het totaalbedrag. Bij meerdere sessies schuift de aanbetaling door naar de laatste sessie en wordt dan verrekend.

De tattoos

Wat kost een tattoo?

De prijs voor een tattoo is afhankelijk van verschillende factoren. De afmeting, het ontwerp en de plaatsing bepalen samen de prijs. Geef zo veel mogelijk info en een nauwkeurige beschrijving van je wensen zodat er een schatting van de kosten kan worden gemaakt.

Hoe bereid ik me voor op mijn afspraak?

Zorg dat je goed uitgerust bent en neem een stevig ontbijt. Drink de dag er voor geen alcohol en kom de dag zelf natuurlijk ook nuchter.

Neem indien mogelijk zwarte of neutrale kleding mee voor de foto en een snack voor tussendoor. Drinken is in de studio aanwezig. Als het je helpt om te ontspannen neem dan je favoriete muziek mee.

Smeer geen lotion of crème op je huid en zorg dat je niet verbrand bent van de zon of zonnebank.

Ik wil graag een cover up. Kan dat?

Of een cover-up mogelijk is, is afhankelijk van de bestaande tattoo en de mate van vrijheid die gegeven wordt. Houd er rekening mee dat een cover-up altijd 4 tot 6 keer zo groot wordt als de oorspronkelijke tattoo. Stuur een paar duidelijke foto’s van je huidige tattoo en je krijgt eerlijk advies over de mogelijkheden.

Hoe verzorg ik mijn nieuwe tattoo?

  • Indien er folie is aangebracht op je nieuwe tattoo, dan dien je deze maximaal een paar uur na het zetten te verwijderen. Was hem dan met een milde antibacteriële handzeep. Gebruik hierbij lauw water. Heb je een wondspray op je tattoo gekregen? Wacht dan eerst tot deze er af gesleten is.
  • Na het wassen smeer je de tattoo in met Bepanthen of vaseline. Door een te dikke laag zalf kun je last krijgen van te veel korstvorming, smeer de tattoo dus dun in.
  • Smeer de tattoo ongeveer een week in met de zalf 2 a 3 keer per dag.
  • De korstjes vallen er vanzelf af, ga hier dus niet aan krabben. Sommige stukjes lijken los te zitten maar zijn nog verbonden met delen die aan het genezen zijn.
  • Mocht je tattoo vast komen te zitten aan je kleding, trek het dan niet los, maar maak de kleding nat. Hierdoor zal de tattoo vanzelf los komen.
  • 2 weken niet zwemmen met je nieuwe tattoo en niet in bad.
  • Houd je tattoo uit de zon. Moet je toch de zon in, draag dan luchtige katoenen kleding over de tattoo heen.
  • Draag geen strakke kleding over je nieuwe tatoeage. Ook geeft je tattoo wat inkt af, dus houd hier rekening mee.Lees hier het ultieme tattoo verzorging overzicht.

Wordt er gewerkt met gekleurde inkt?

Paradox is een blackwork only studio. We werken alleen met zwarte inkt.