Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden?

Om iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdient, is er gekozen voor een privé studio en wordt er alleen op afspraak gewerkt. Dit betekend geen rinkelende telefoons of ongewenst bezoek tijdens het zetten van je tattoo.

Hoe maak ik een afspraak?

Afspraken kunnen worden gemaakt door middel van het contactformulier. Als je deze volledig invult is alle benodigde info aanwezig om je aanvraag te kunnen beantwoorden.

Wat kost een tattoo?

De prijs voor een tattoo is afhankelijk van verschillende factoren. De afmeting, het ontwerp en de plaatsing bepalen samen de prijs. Geef zo veel mogelijk info en een nauwkeurige beschrijving van je wensen zodat er een schatting van de kosten kan worden gemaakt.

Vanaf welke leeftijd kan ik getatoeëerd worden?

De minimale leeftijd is 18 jaar. Hierop wordt geen uitzondering gemaakt.

Hoe bereid ik me voor op mijn afspraak?

Zorg dat je goed uitgerust bent en neem een stevig ontbijt. Drink de dag er voor geen alcohol en kom de dag zelf natuurlijk ook nuchter. Neem indien mogelijk zwarte of neutrale kleding mee voor de foto en een snack voor tussendoor. Drinken daar zorgen wij voor. Als het je helpt om te ontspannen neem dan je favoriete muziek mee en oordopjes. Smeer geen lotion of crème op je huid huid en zorg dat je niet verbrand bent van de zon of zonnebank.

Ik wil graag een cover-up, kan dat?

Of een cover-up mogelijk is, is afhankelijk van de bestaande tattoo en de mate van vrijheid die gegeven wordt. Houd er rekening mee dat een cover-up altijd 4 tot 6 keer zo groot wordt als de oorspronkelijke tattoo. Stuur een foto mee van de tattoo die je hebt en je krijgt eerlijk advies over de mogelijkheden.

Ik wil graag een tattoo in kleur, kan dat?

Paradox is een blackwork only studio. Om deze reden worden er alleen tattoos met zwarte inkt gezet.

Hoe verzorg ik mijn nieuwe tattoo?

  • Indien er folie is aangebracht op je nieuwe tattoo, dan dien je deze maximaal een paar uur na het zetten te verwijderen. Was hem dan met een milde antibacteriële handzeep. Gebruik hierbij lauw water. Heb je een wondspray op je tattoo gekregen? Wacht dan eerst tot deze er af gesleten is.
  • Na het wassen smeer je de tattoo in met Bepanthen of vaseline. Door een te dikke laag zalf kun je last krijgen van te veel korstvorming, smeer de tattoo dus dun in.
  • Smeer de tattoo ongeveer een week in met de zalf 2 a 3 keer per dag.
  • De korstjes vallen er vanzelf af, ga hier dus niet aan krabben. Sommige stukjes lijken los te zitten maar zijn nog verbonden met delen die aan het genezen zijn.
  • Mocht je tattoo vast komen te zitten aan je kleding, trek het dan niet los, maar maak de kleding nat. Hierdoor zal de tattoo vanzelf los komen.
  • 2 weken niet zwemmen met je nieuwe tattoo en niet in bad.
  • Houd je tattoo uit de zon. Moet je toch de zon in, draag dan luchtige katoenen kleding over de tattoo heen.
  • Draag geen strakke kleding over je nieuwe tatoeage. Ook geeft je tattoo wat inkt af, dus houd hier rekening mee.